Focus op het landschap

Ik doe fysisch-geografisch en archeologisch bureauonderzoek,  prospectief booronderzoek, landschappelijk onderzoek bij gravend onderzoek en onderzoek naar aardkundige waarden. Ik heb diverse aansprekende projecten uitgevoerd in het rivierengebied (o.a. uiterwaarden bij Lent/Nijmegen),  Zuid-Limburg (8 kilometer lang tracé door het heuvellandschap), Noord-Brabant (onderzoek aardkundige waarden), Zuid-Holland  (klei- en veengebied) en Flevoland (oude rivierduinen, mesolithische en neolithische vindplaatsen). 

Ik ben afgestudeerd in de fysische geografie aan de Universiteit Utrecht en met meer dan twee decennia onderzoekservaring heb ik een schat aan kennis en inzichten opgebouwd. 

Ik ben als projectleider werkzaam geweest bij Ingenieursbureau Grontmij in De Bilt en bij ADC ArcheoProjecten in Amersfoort. 

Booronderzoek nabij Meerssen, Zuid-Limburg. foto: H.E. Bouter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *